Onze visie

De visie van onze revalidatie

De patiënt staat bij ons centraal in het genezingsproces. Wij luisteren naar onze patiënten. Onze specialisaties en de nauwe contacten met huisartsen en specialisten vormen een sterke basis van het herstel van onze patiënten. Door de korte lijnen tussen de fysiotherapeut(e), patiënt en arts kan een goed en gedegen herstelperiode worden doorlopen. nazorg en waar afspraken worden ingeplant word het proces geëvalueerd en begeleid.  

 • 1. - Orthopedische Patiënt

  +

  De orthopedische Patiënt traint om het gewricht mobiel, stabiel en sterker te maken.
  Algehele conditie (MTT, medisch training therapie) is een belangrijke basis om de algehele conditie te vergroten, dit bevordert het herstel. Doelgerichte training gericht op gewricht (1op1 in de  oefenzaal). Via deze kijk op de klacht kan je gericht de mobiliteit en functionele kracht vergroten. Verder kun je starten met de protocollen van het ziekenhuis. 
  Mensen worden bewust en gemotiveerd om te werken aan hun herstel. Doelen geëvalueerd en opnieuw ingesteld. De patiënt kan zowel op in de praktijk als thuis behandelt worden.

 • 2. - Neurologische Patiënt:

  +

  De neurologische Patiënt krijgt optimale training binnen onze praktijk. Belangrijk voor de neurologische patiënt is, duidelijke registratie van de klacht. Welke functies zijn verloren gegaan en moeten zo goed mogelijk worden hersteld. Doelen en tijd worden naast elkaar gelegd om de juiste weg te zoeken. Ook naar de thuissituatie wordt gekeken en meegenomen in het traject. Uiteindelijk zal de patiënt in overleg met de Neuroloog een eind gesprek krijgen en de behaalde resultaten in een vervolg traject worden opgenomen. De patiënt kan zowel in de praktijk als thuis behandelt worden.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Klik dan op de onderstaande knop om een afspraak te maken.

Ik wil een afspraak maken

Vragen of suggesties

Voor vragen of suggesties kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.